Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Monday, May 23, 2011

Oh!Media.fm : Mesra itu penting , senyum selalu macam DJ SISI


Siapa yang rasa boring boring je online 24/7 , apa kata kita dengar OH!Media.fm ni .. Sambil itu korang boleh jugak ber'chatting' dengan rakan rakan Oh!Media.fm ni .. Bukan nya kena bayar pun .. Free je .. Oh!Media ni sebenar nya sudah macam 1 company yang besar .. Banyak gila company company kecil yang dibawah Oh!Media ..Tak caya cuba buka Facebook , taip kat search atas tu , Oh! , keluar apa ?? berderet company Oh!Media .. Hebat kan .. Wa tabik lah sama Oh!Media .. Mungkin satu hari nanti , Oh!Media boleh jadi sebuah syarikat yang besar ..

mari berchatting jom

Ok back to the topic , 'Mesra itu penting , senyum selalu macam DJ SISI' , kenapa aku pilih statement ni sebagai tajuk entry ? Sebab SISI CUTE !!!! :gelak .. Sebab nya dalam banyak banyak DJ , aku suka lagi DJ SISI , sebab dia jenis yang suka 'gelak' dan 'gelak' dia tu macam ubat untuk semua orang yang tengah duka .. DJ lain pun ada kelebihan yang tersendiri , contoh macam DJ Affa pandai menyanyi , sedap ooo DJ AFFA nyanyi .. DJ Aim suka buat lawak , yang paling syok time dia call nak nyanyi Oh!Karok , kesian dia .. KAHKAHKAH :gelak .. 

Boring boring itu akan terubat jika ada orang melayan kita kan , so JOM LA JOIN OH!MEDIA.FM , bila sampai masa , ada orang akan bersembang dengan kita .. 

PEACE FROM MADNIP ^^vShare on Tumblr

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih