Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Sunday, May 01, 2011

Ping Your Blog : Ping.busuk.org promote blog anda


Enggak tahu bagaimana mau promote blog ? Mari saya tunjuk kan ..Promote blog anda di ping.busuk.org .. Mula mula , hampa klik button submit yang gerabak besar kat sebelah kanan tu .. Nampak kan nampak kan ?? Klik la tunggu apa lagi ?

Baca sama yang depa tulis tu
Then dia akan keluar macam kat bawah ni kan .. So korang masuk kan url blog atau pun url entry yang korang nak ping kejap lagi ..
masuk jangan tak masuk
 Tada .. Jadi la macam ni .. Kat category tu , korang nak tukar pun boleh .. No problem at all .. Tukar ikut sedap korang la .. Kalau aku , semua entry aku letak santai , sebab aku ni jenis suka bersantai ^^, .. Kemudian korang klik la comfirm and submit .. TADA !!! SUCCESS !!!
Haaa .. Satu lagi sebelum aku terlupa . Korang jangan la lupa nak letak banner ping.busuk.org kat blog korang .. Promote la sama k .. Promote orang lain secara percuma dengan ikhlas , nanti murah rezeki .. SELAMAT MENCUBA .. 

bantu lah mereka yang memerlukan





Share on Tumblr

6 comments:

  1. dah banyak UV enggak kamu dapat dari forum dia ? oops, ter-indonesia sudahh :PP

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. baru prasan review ni.. tima kasih banyak banyak :) syg hang! auww

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih