Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Wednesday, August 24, 2011

Awak tahu tak ?

Saya sayang awak ..
Saya rindu awak ..
Setiap kali saya online , saya tengok facebook awak ..
Setiap kali awak comment , saya baca ..
Saya tersenyum bila tengok awak gembira ..
Saya turut gembira walaupun sebenar nya saya sedih sangat ..
Saya ego kan , sembunyikan perasaan saya ..
Saya hanya mampu sembunyikan perasaan saya ..
Sebab saya nak awak gembira ..
Selama ni saya banyak buat salah kat awak ..
Saya harap awak maaf kan saya
Saya memang begini ..
Saya bukan seperti lelaki lain ..
Saya harap awak sentiasa gembira dan dapat lelaki yang lebih baik dari saya ..
Selamat tinggal awak ..
Salam wahai kekasih ku ..



Awak ..
Sebenar nya saya pun rindu kan awak ..
Cuma saya tak boleh ungkap lagi perkataan rindu tu ..
Saya kecewa awak buat begini kepada saya ..
Saya begitu mencintai awak sepenuh hati saya ..
Tapi awak tak pernah menghargai cinta saya ..
Saya harap awak faham sekarang ..
Saya pun harap awak bahagia ..
Awak jangan tidur lewat ye ..
Awak jangan lupa segala kenangan kita dulu ..
Semoga kenangan kita sentiasa dalam ingatan ..
Salam awak ..






Share on Tumblr

8 comments:

  1. @syarafi , thanks bro .. aku cuba .. ^^,

    ReplyDelete
  2. sabor ye...


    jom join GA di sinie =>
    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

    ReplyDelete
  3. @nurul azren insyaAllah .. bereh bohh . ^^,

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih