Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Wednesday, August 24, 2011

First GA : CR Perlukan Rakan Alam Maya!!!

nak join ? klik je gambar ni

Rezeki datang tanpa di pintaa bak kata aku sendiri .. Kalau dah dapat tu alhamdulillah syukur , kalau tak dapat tu redha .. ( Tapi secara realiti nya , kalau dapat melompat tinggi , kalau tak dapat , marah bising 1 kampung )

Antara hadiah yang bakal diberi ialah ;

Wang tunai RM 10 x 5 Pemenang
Serta
Topup RM 5 x 10 Pemenang

kemungkinan ada tambahan hadiah

So lumayan atau agak lumayan atau 'lumayan la kot' .. Apapun bukan hadiah niat utama tapi mencari kawan ialah niat utama .. ( Eleh , padahal nak jugak hadiah tu , nak beli camera dlsr la tu ) ... Marilah kita ramai ramai join , mana tau boleh kenal kenal ke ? ( senyum kambing ) ..


Mereka yang aku tag ialah : 

  1. syarafi kamaruzzaman ( blogger otai We Love Art )
  2. adamainaa ( otai We Love Art )
  3. atieffa ( si cute miut )




Share on Tumblr

1 comment:

  1. Hai, Terima kasih Join GA Cik Reen nie... Gud Luck.

    Jom check link kamoo di sini :

    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/update-senarai-peserta-first-ga-cr.html

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih