Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Thursday, August 11, 2011

Web : Berhati hati dengan Blogspot

Selalu nya bila kita salah taip URL , maka akan keluar error . ( bagi aku keluar OPENDNS , aku kan pakai google chrome ) Tapi kalau kat Blogspot ni , kita just miss huruf 'S' dan menjadi Blogpot ( blog tembikar ) , sebagai contoh https://www.Madnip.blogspot.com , di buang nya 's' , jadi https://www.Madnip.blogpot.com maka dengan serta merta akan berubah menjadi page di bawah ini iaitu "Mega Site Bible Studies" ..
tak nampak ke cheq ? ce klik gambar ni

Sebar sebar dalam fb .. Memperingati saudara saudari ..
Hebat kan diorang sekarang , makin menjadi jadi . Kita ni hanya mampu mengelak daripada hasutan diorang ..

p/s = Kalau buat blogspot ni jadi web kita terus kan senang .. https://www.Madnip.com ... Simple je .. Mesti senang orang nak tahu kan ? weeeee


Share on Tumblr

2 comments:

  1. kalo nak buang word 'blogspot' tu from website hg, hg kena byr 200 every month kot. baru dpt www.madnip.com.

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih