Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Tuesday, November 01, 2011

Dalam Kenangan ~

Setelah bertahun tahun bersama .. Akhir nya tiba juga masa nya kita berpisah .. Selamat tinggal ...

"Kat sapa hang say bye bye tu ??" .. "Kat surya" .. "Sapa surya"

Meh nak chegheta sikit .. Surya itu merupakan rokok kegemaran anip semenjak di bangku sekolah lagi .. ( Alamak , kantoi lak daripada sekolah merokok .. =.=" Benda dah lepas , jangan nak ungkit sangat .. ) Tapi bukan nya yang pertama .. Yang pertama merupakan Malboro ( branded tu ) .. Memang mula mula tak ketagih pun .. ( Tak suka lagi ada la .. Sebab tak rasa kat mana kesedapan nya ) ..

hijau kuning .. Semangat Kedah tetap ada walaupun di mana saja anip berada

3 kotak dalam seminggu . Apa macam ? =.=" 
"Apa best nya surya ni ??" .. Jawapan nya , "Harum , Gurih , Nikmat" , nak tau lebih , tengok kat kotak la .. HAHAHAHA .. 
"Apa sebab nya stop??" .. Jawapan nya , "BUANG DUIT JA" , "BUANG *** **** JA" , "BUANG TENAGA JA G KEDAI" dan sebagai nya ... 
"Kenapa pilih surya selama ni??" .. Sila rujuk jawapan no 1 ... 
"Kenapa tak test yang lain??" .. Sila rujuk jawapan no 2 ...

Kalau ada soalan korang sendiri , tanya je la 'kenapa' .. Anip jawab satu per satu .. Sebenarnya dah lama nak stop , akhir nya memang buat keputusan lah .. Niat raya haji kot ... =P



Share on Tumblr

1 comment:

  1. hahaa, msti sbb akk miera suruh lettew, btw, congratesss :P

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih