Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Tuesday, December 20, 2011

SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! ~



Bak kata pepatah , nak tegur segan , nak kutuk laju .. So sekarang anip nak kutuk baik baik kat 5 blog pilihan kawan anip .. Siap lah korang .. =P

Bermula dengan di tangga yang PERTAMA 

  1. http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/ - Syarafi a.k.a Kecik , seorang blogger dan artis yang gemar kan mendesign pelbagai jenis .. Segala macam design kawan anip boleh la pergi ke We Love Art Facebook's
  2. http://www.prince91.com/ - Memang remaja la dia ni .. Pelbagai cerita menarik ( kebanyakan nya cerita yang =.=" pun ada ) .. Dan pageview pun HEBAT juga .. Tak percaya , cuba lah tengok sendiri .. Mantop tu .. 
  3. http://telordibasuh.blogspot.com - Setiap kali anip buka dashboard , ada saja post daripada telur , mesti anip kunjung .. Penuh informasi ( kebanyakan lelaki sukakan informasi kan ? =P ) .. Ada juga cerita menarik yang abang telur kongsi kan tau .. 
  4. http://www.fizgraphic.com/ - Abang Hafizzi seorang designer macam Syarafi juga , dan juga merupakan designer yang HEBAT .. Banyak tutorial doodle telah banyak abang Hafizzi perkenalkan bagi memudahkan orang lain belajar .. Anip banyak belajar buat doodle daripada dia .. ( Sampai sekarang , baru satu doodle anip berjaya siapkan =.=" )
  5. http://blogserius.blogspot.com/ - Seorang yang sangat sangat serius sehinggakan nak berak pun kena serius tau .. So bila serius , nak baca pun serius .. Dah la si serius ni selalu post benda lawak , bila baca dengan serius , tahan saja gelak tu .. =P

P/S = Sebenar nya banyak lagi blog kawan anip yang anip ingin share , tapi ni hanya 5 terbaik daripada anip untuk dikongsikan bersama .. Korang pon kongsi lah juga .. InsyaAllah anip akan ber-Blogwalking .. ^^,



Share on Tumblr

12 comments:

  1. dr segmen yang sme...

    done folow sini

    http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  2. @Lelaki Ini , haha .. Ucapan setinggi tinggi tahniah .. =P

    ReplyDelete
  3. hai , Mira dari segmen kak Lysaa jugak >< salam kenal yok !

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  4. salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  5. Hi.. jom main tembak-tembak kat sini..join GA kak lily.. :)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  6. hehehe, akan diterjah.. Nice sharing

    http://maznishahibul.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama sambil follow2. kalau sudi follow la balik. peace^_^v

    ReplyDelete
  8. @all , thanks lawat blog dan entry ni ye

    @mazni , dah terjah la , kenapa ada perkataan "akan" ??

    ReplyDelete
  9. Singgah dr segmen Lyssa...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  10. salam...dari segmen yang sama..
    singgah sini dan follow..
    jemputlah singgah belog saya..

    ^__^

    ReplyDelete
  11. aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih