Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Thursday, January 05, 2012

Facebook Vs Facebookis ??? ~

Apa itu facebookis ? Ni ciplak ke anak syarikat facebook ? Seperti yang kita semua tahu , semakin banyak laman web sosial yang meniru facebook konon nya facebook ni memenuhi keselesaan pengguna .. =.=" .. Facebook juga merupakan laman sosial pilihan para politik , artis , karyawan , angkasawan , angkatcawan dan sebagainya .. Malah , tidak mengira umur ( nenek pun ada facebook ok ) ..

"Dah tu facebokIS tu apa ?" .. Anip pun tak tau apa benda tu .. Tapi daripada sumber yang anip dapat iaitu daripada Kak comel Lyssa di entry nya , Facebookis ni makna dengan kiss kiss .. ( ok dah naik muak .. =.=" ) .. Ni serba sedikit mengenai Facebookis ..
Yang paling pesat berkembang Baru Facebookis Rangkaian Sosial Komuniti 2012 http://www.facebookis.com/ Join Now | Facebookis membantu anda menyambung dan berkongsi dengan orang dalam kehidupan anda. Rakan-rakan Online dan mencari rakan-rakan dalam talian Live Chat dengan Rakan-rakan dan Meet Orang Baru and Photos Share Video ...
berkongsi ini dengan rakan-rakan kami untuk menyimpan dan menyentuh dengan New sosial Netwrok Tahnk anda
Selama-lamanya ini mesge kepada rakan-rakan.

www.facebookis.com merupakan utiliti sosial yang menghubungkan orang dengan rakan-rakan dan lain-lain yang bekerja, belajar dan hidup di sekeliling mereka. Orang menggunakan www.facebookis.com untuk bersaing dengan rakan-rakan, muat naik nombor tanpa had gambar, pautan dan video selepas, dan mengetahui lebih lanjut tentang orang-orang yang mereka bertemu.

berkongsi laman ini dengan rakan-rakan kami Islam dan lebih 6 daripada wali Allah senarai anda dengan kami. terima kasih
Copy paste daripada Si Chomey Lyssa

Facebook Asal .. @facebook.com

Facebookis yang dikata SUPER AWESOME .. @facebookis.com
Ok , anip tak nak join facebookis , sebab ramai sangat awek awek HOT .. Ada pula Lyssa si Chomey .. Tergoda kang .. =.=" ..

Klik sini untuk ke FACEBOOKIS.COM


Share on Tumblr

2 comments:

  1. Fastest growing New fostbook Social Networking Community 2012
    Social Networking Site for the 2012 New Fostbook Many friends and relatives through the network to meet the www.fostbook.com. It is common to all countries of the world's only Internet site that is www.fostbook.com. Which social networking site http://www.fostbook.com these countries have no restraints. It is gaining popularity among the social networking website. http://www.fostbook.com be able to develop this website soon.
    Many countries have restrictions on Internet but this http://www.fostbook.com social networking website has been established in all countries adopt.
    Now all you need is a social networking applications http://www.fostbook.com. The Internet address www.fostbook.com do you introduce your friends to see. Your comments and ideas, the Internet is open and a load.
    In order to get your hands on the Internet today www.fostbook.com. Chapter of the Information Technology revolution to get it pretty crown. I understand your taste. So I continue to write applications that can be related to social networking sites. It self with the next application is a web-design. Although it is a challenge. http://www.fostbook.com social networking site and you realize this globally we need to act. It is our aim.
    Like a sea of social networking website. Dialog Box for an ex, 5, 6 Objects is also displayed, such as its functionality is very big.
    With different kinds of love, www.fostbook.com

    ReplyDelete
  2. @fostbook social network .... errr .... ok .. long explaination ..

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih