Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Sunday, August 29, 2010

Buat kawan kawan SMKBSP

Sudah hampir 2 tahun aku meninggal kan sekolah bandar sungai petani . Banyak perubahan berlaku . Kawan kawan pun dah banyak berubah , dulu tak matang , sekarang dah matang . Ada seorang tu pun dah berubah , dulu selalu tegur , sekarang , orang tegur pun dia tak layan , nak buat macam mana lagi , dah berubah habis .

Aku dapat cerita dari Hafiz semalam , kata nya ada member kelas Sains ambil Tasawwur Islam SPM ni . Alhamdulillah , ada gak member aku yang pikir nak pegi Mesir yee

Good luck laa ye buat semua member member SMKBSP . Aku cayunkk hampa sangat sangat . Hampa lah yang banyak mengajar aku macam macam benda dalam kehidupan . Terima kasih sangat especially buat my Bestie , Helmi Hussaini bin Abdul Rahman . Sekarang dia kat MRSM Langkawi . GOOD LUCK EMI !!!

Nanti kita p kareoke lagi ye !!
^^v



Share on Tumblr

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih