Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Saturday, February 26, 2011

Perbezaan orang kapel dengan single

Kalau ikut kan banyak perbezaan .. Bagi aku , banyak sangat tapi aku bagi yang common je la ..

ORANG COUPLE

  1. Selalu pegang handset , susah sangat nak berjauhan dengan handset
  2. Selalu berjiwang dalam facebook , myspace atau kat mana mana je
  3. Pantang tengok orang lain rapat dengan awek/balak sendiri
  4. Sentiasa check facebook awek/balak , takut curang
  5. Masa call supersaver dah nak habis , mesti kata " ala , tak puas cakap lagi "
  6. Selalu berangan sorang sorang tak kira tempat
  7. Mesti rasa rindu kalau tak jumpa walaupun 1 jam
  8. Time birthday awek/balak , mesti kalut cari hadiah
  9. Kalau member ajak keluar , time tu jugak awek nak keluar , mesti pilih awek 
  10. Tak kira tempat , mesti teringat kat awek/balak
ORANG SINGLE
  1. Sentiasa jaga penampilan diri , sebab tengah menyingle 
  2. Pantang nampak perempuan/lelaki jalan depan , mesti control ayu/handsome
  3. Selalu syok sendiri bila ada perempuan/lelaki yang cun/handsome tegur 
  4. Selalu kutuk orang couple , kata dia couple tu haram padahal tengah JEALOUS
  5. Tak kisah kalau orang kata dia jual mahal
  6. Sembang dengan mr right/mrs princess dia , mesti buat macam kawan padahal dalam hati nak sangat bermanja manja
  7. Selalu main jeling jeling mata dengan perempuan/lelaki
  8. Selalu tegur perempuan/lelaki , dengan niat dapat kenal dengan lebih rapat
  9. Selalu join aktiviti yang bercampur lelaki perempuan
  10. Kat IM facebook , mesti banyak chat dengan perempuan ( bagi lelaki ) / lelaki ) bagi perempuan )
Tu yang aku dapat buat kesimpulan la .. Kalau ada penambahan , boleh tambah , comment kat bawah ni , nanti aku tambah ..





Share on Tumblr

4 comments:

  1. tak jugak... kadang2 ada jugak org single ni mempunyai scandal... selalunyer lelaki lah... pasang banyak2 perempuan... tak stick to one person... tapi tak couple pon... (bukan aku yer) so, gaya mereka ni macam org yang couple lah kan... btul tak?

    http://alepcrazy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hahahhaha~!!!
    sya stju dngn org yg diatas 2~!!
    ^^

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih