Sharing Madnip

WARNING !!! HAVE ADVERSTISEMENT !!!

SHARING MADNIP

Sunday, February 27, 2011

Wajah keberanian memegang ULAR

Effa Atikah atau dikenali sebagai effa berusia 18 tahun , memberanikan diri memengang ular , padahal dia dah pernah pegang ular sebelum ini . Aku kenal dia ni dah lama dah .. Dari form 2 kalau tak salah aku .. LAMA JUGAK EK !! Kitaorang kenal pun dalam chatroom myspace la . Tanpa chatroom myspace tu , tak kenal la kitaorang sampai aku gelar dia makcik dan dia gelar aku adik manis .. ^-^v

Kami tak pernah berjumpa pun sebenar nya .. Hanya bersembang dalam facebook je ( buat masa ini ) . Aku bercadang nak ke rumah dia nanti time ada kenduri rumah dia .. Teringin nak jumpa MAKCIK aku ni .. Nak jugak sembang secara face to face dengan dia .. Nak jugak kenali dia dengan lebih rapat as MAKCIK and ADIK MANIS .. ^-^



Dia ialah kawan baik saya ! ^-^



Share on Tumblr

5 comments:

  1. walaweeee ~~
    terharuuu terharuu ~
    HAHAHA !
    mmg dah penah pegang pon ulaw yg lebeh besaw mase dekat melake dulu kan kan .
    but dah lame kowt .
    HAHAH !
    ehmmm ~~
    lawa nye macek awk neyh ~
    ta mcm macek pon kan kan :P
    HAHAH !

    no worry brother !
    am looking forward to 18 june !
    igt kan kat mane !
    janji dtg erk erk !
    nnt kite borak puas2 :P
    HAHAHA !

    thankyou adek manisss :P
    TERHARU GILE NEYH :p

    ReplyDelete
  2. hahaha ... samasama macik .. insya-Allah kalau ada subur di ladang , tak payah kita berpanas panas , kalau ada umur yang panjang , boleh kita bersembang puas puas .. haha

    ReplyDelete
  3. chehh !
    siap berpantonn ~
    maaap aku mmg sgt tidak pandai memantun :P
    HAAHAHAHA !

    ReplyDelete
  4. alahh .
    tak soh tapi cam ta besh jek bile tabalas ;P
    hhihih ~

    ReplyDelete

Assalammualaikum dan selamat sejahtera .. Nak komen , pasti kan tulis nama ye .. Kang aku tak kenal korang .. Kalau tau nama , senang aku nak reply komen korang .. Terima Kasih